Vad dina yogasmycken betyder

Yogasmycken kan bäras av alla. Tanken är att du ska bli påmind om din mana vilket betyder din egen styrka och inre skönhet. Du ska kunna få inspiration och ge dig kraft när du till exempel mediterar eller utövar mindfulness i din vardag.

Att vara närvarande i nuet när livet och vardagen rullar på runt en är inte alltid det lättaste. Att stanna upp, andas och hitta balansen kan vi behöva bli påminda om då och då. Och då passar yogasmycken som du kan bära perfekt. Du kan känna på smycket eller titta på det för att återfå dina krafter. Dessa smycken är dessutom vackra och passar såväl i yogastudion som till vardags och fest.

Olika typer av yogasmycken

Det finns olika typer av yogasmycken vilket gör det enkelt att hitta sin favorit. Du kanske vill bära det som ett armband, runt halsen eller på ditt finger. Möjligheterna är oändliga. Och eftersom alla smycken är både vackra och betydelsefulla kommer du inte att bli besviken!

Du kan till exempel välja mellan symboler såsom:

 • Inner strength
  Detta smycke kommer att påminna dig om din mana. Mana är din egen styrka och inre skönhet. Det som du vill göra, kan du göra.
 • Feather
  Ett vackert smycke i form av armband som du kan se på när du vill få känslor som flöde och lätthet. Känn dig lätt som en fjäder helt enkelt.
 • Arrow
  Arrow betyder pil på svenska. Och det är precis vad detta halsband symboliserar. Den ger dig nämligen kraften att rikta all din energi i en särskild riktning. När du känner att din kropp, sinne och inre är riktade mot samma mål kommer det att kunna uppstå mirakel.
 • Aum
  Den fantastiska symbolen Aum är bland annat ett särskilt tecken för den kreativa energin som finns i universum. Inom till exempel hinduismen och buddhismen är det också ett heligt ljud. Den representerar det gudomliga och symboliserar inom hinduismen både den universella själen och världssjälen, det vill säga hela universum. Och inte nog med det så är den också väldigt vacker och passar därför utmärkt att bära i ett halsband eller i form av en ring.
 • Peaceful Precis som namnet antyder kan du bära det vackra halsbandet och samtidigt känna en stillhet och klarsynthet.